Giving Inspiration

Giving Inspiration

Giving Inspiration

Οι coaches του IPD συμμετέχουν στην Παγκόσμια Ημέρα Γενναιοδωρίας με μία σειρά δωρεάν ενδυναμωτικών mini workshops που θα πραγματοποιηθούν στον φιλόξενο χώρο του Creativity Platform, στην Θεσσαλονίκη.

Σύντομη περιγραφή της δράσης

Η γενναιοδωρία δίνει στον καθένα μας την δύναμη να δημιουργήσει μία θετική αλλαγή στην ζωή των συνανθρώπων του. Το Ινστιτούτο Πρόληψης και Ανάπτυξης - IPD συμμετέχει με ενθουσιασμό στην Παγκόσμια Ημέρα Γενναιοδωρίας προσφέροντας έμπνευση. Οι coaches της ομάδας μας θα πραγματοποιήσουν δια ζώσης μία σειρά δωρεάν ενδυναμωτικών mini workshops και θα μοιραστούν τις γνώσεις και τις τεχνικές τους με τους ανθρώπους της πόλης.
Συμμετέχουμε κι εμείς ενεργά στο παγκόσμιο κίνημα γενναιοδωρίας με στόχο να απελευθερώσουμε την δύναμη των ανθρώπων και να μεταμορφώσουμε τον κόσμο!
Η δράση θα πραγματοποιηθεί στον φιλόξενο χώρο του Creativity Platform, Εγνατίας 45 ( εντός της στοάς ) στην Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 30 Νοεμβρίου και ώρες 18:00 - 20:00.
Κατοχυρώστε την θέση σας συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής:
https://forms.office.com/r/ZNc696gqYb 

Giving Inspiration
Giving Inspiration

Σύντομη Περιγραφή Φορέα

Το Ινστιτούτο Πρόληψης και Ανάπτυξης (IPD) είναι ένας μη κερδοσκοπικός, ερευνητικός οργανισμός, δεσμευμένος στην προώθηση της κουλτούρας πρόληψης, της προσωπικής ανάπτυξης και της προώθησης της ευημερίας στην επαγγελματική και κοινωνική ζωή. Οι τομείς εξειδίκευσής του περιλαμβάνουν θέματα ασφάλειας και πρόληψης. Οι καθιερωμένες διαδικασίες του περιλαμβάνουν συνδυασμένα σχήματα παραδοσιακής επιστημονικής εμπειρογνωμοσύνης σε συνδυασμό με τις καινοτόμους μεθόδους του Coaching και Mentoring με σκοπό τα μέγιστα αποτελέσματα. Τα προκύπτοντα οφέλη υπάρχουν τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική ζωή, ενισχύοντας τα άτομα, καλλιεργώντας τον πολιτισμό ασφάλειας και προωθώντας την ευημερία.


Δείτε την ιστοσελίδα μας Σχετικό Facebook Page

Giving Tuesday Greece
Αναδεικνύουμε την γενναιοδωρία