Gining Tuesday 2022 for DESMOS

Gining Tuesday 2022 for DESMOS

Gining Tuesday 2022 for DESMOS

Την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Προσφοράς #GIVINGTUESDAY2022 ενισχύοντας το Δεσμό με τις αγορές μας.

Σύντομη περιγραφή της δράσης

Φέτος, 28 καταστήματα και e-shops συμμετέχουν στο #GIVINGTUESDAY2022 και στηρίζουν το Δεσμό. Δείτε εδώ https://www.desmos.org/el/giving-tuesday-supporters-page/ τον κατάλογο των συνεργατών.

Κάντε click στα e-shop και τα καταστήματα που σας ενδιαφέρουν και συμβάλλετε στο έργο μας, χωρίς κόπο, με τις αγορές σας! Δείτε εδώ https://www.desmos.org/el/new/giving-tuesday-2021-deite-me-poies-agores-mas-enischyete/ αναλυτικά με ποιες αγορές και προϊόντα μας ενισχύετε!

Σύντομη Περιγραφή Φορέα

Ο ΔΕΣΜΟΣ είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί ως αποτελεσματικός και αξιόπιστος συνδετικός κρίκος για την κοινωνική προσφορά στην Ελλάδα. Στην ουσία συνδέει εκείνους που μπορούν να προσφέρουν με όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη. Για να το πετύχει αυτό συνεργάζεται στενά με πάνω από 800 φορείς και κοινωφελείς οργανισμούς σε όλη τη χώρα, στηρίζοντας ενεργά το έργο τους.
Η δράση του ΔΕΣΜΟΥ αφορά σε 4 άξονες: Κοινωνική Πρόνοια, Οικοδόμηση ενός Καλύτερου Μέλλοντος, Υγεία και Αντιμετώπιση και Αποκατάσταση Κρίσεων.


Δείτε την ιστοσελίδα μας Σχετικό Facebook Page

Giving Tuesday Greece
Αναδεικνύουμε την γενναιοδωρία