2021 Annual Fund

2021 Annual Fund

2021 Annual Fund

Μαζί θα ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της εποχής

Το Annual Fund, ειναι μια καμπάνια που διοργανώνει κάθε χρονο Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος με σκοπό την στήριξη του προγράμματος υποτροφιών του σχολείου.

Σύντομη περιγραφή της δράσης

Το 2020, 3431 μαθητές του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος σε Pierce, Deree και Alba έλαβαν ζωτικής σημασίας οικονομική βοήθεια. Όταν ο κόσμος ανατράπηκε, οι φίλοι και οι απόφοιτοι του κολλεγίου ανταποκρίθηκαν.  Δεν είναι όμως στους αριθμούς, αλλά στην ενότητα,  εκεί που βρίσκεται η μεγάλη μας δύναμη. Ας επικεντρωθούμε και το 2021 σε αυτό που είναι σημαντικό, στους ανθρώπους. Η κοινότητά μας είναι αυτό που μας κάνει πιο δυνατούς, καλύτερους, ενδιαφέροντες, σημαντικούς. Η προσφορά στο Annual Fund 2021 σήμερα σημαίνει επένδυση στο μέλλον ενός νέου ανθρώπου.

Η πράξη καλοσύνης ενός ατόμου μπορεί να αλλάξει την πορεία της ζωής πολλών άλλων. Όλοι αξίζουν μια καλύτερη εκπαίδευση. Μια αγαπημένη κοινότητα και μια αίσθηση του ανήκειν. Αυτό είναι το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, αυτό ήταν πάντα. Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να εστιάζουμε σε αυτό που είναι σημαντικό, στους ανθρώπους.

Το Annual Fund, είναι μια καμπάνια που διοργανώνει κάθε χρόνο Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος με σκοπό την στήριξη του προγράμματος υποτροφιών του σχολείου. Σε μια εποχή που η πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση υπερβαίνει τις οικονομικές δυνατότητες πολλών οικογενειών, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, με τις υποτροφίες που προσφέρει, διασφαλίζει ότι οι ακαδημαϊκά ικανοί μαθητές ανεξάρτητα από την οικονομική δυνατότητα της οικογένειας τους, θα έχουν πάντοτε πρόσβαση στο πολύτιμο αγαθό της παιδείας.

Μέσω του Annual Fund, απόφοιτοι, γονείς και φίλοι του σχολείου,  έχουν την ευκαιρία να ανταποκριθούν στις προκλήσεις και να συγκεντρώσουν κεφάλαια για την ενίσχυση των – ζωτικής σημασίας – υποτροφιών. Στόχος μας το σχολείο να υποστηρίζει πάντοτε άξιους μαθητές και μαθήτριες να συνεχίσουν απρόσκοπτα την εκπαιδευτική τους πορεία, ανεξάρτητα από τις οικονομικές δυνατότητες των οικογενειών τους.

https://www.youtube.com/watch?v=YSCo56NGZgs&t=43s 

2021 Annual Fund

Σύντομη Περιγραφή Φορέα

Σήμερα, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος είναι το αρχαιότερο και μεγαλύτερο ενιαίο, πιστοποιημένο από αμερικανικό οργανισμό, εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ευρώπη.Στα 146 χρόνια λειτουργίας του εξελίχθηκε από ένα σχολείο για κορίτσια στη Σμύρνη με 7 μαθήτριες, σε ένα ανεξάρτητο εκπαιδευτικό ίδρυμα με πάνω από 6000 μαθητές και φοιτητές από την Ελλάδα και 72 άλλες χώρες
Αποτελείται από τρεις εκπαιδευτικές μονάδες: το Γυμνάσιο και Λύκειο-IB Pierce, το Deree, που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, και το Alba Graduate Business School.


Δείτε την ιστοσελίδα μας Σχετικό Facebook Page

Giving Tuesday Greece
Αναδεικνύουμε την γενναιοδωρία