Στηρίξτε τη δράση της Medin με Χριστουγεννιάτικα Δώρα για τα παιδιά!

Στηρίξτε τη δράση της Medin με Χριστουγεννιάτικα Δώρα για τα παιδιά!

Στηρίξτε τη δράση της Medin με Χριστουγεννιάτικα Δώρα για τα παιδιά!

Η πρώτη μας συμμετοχή στην πρωτοβουλία #GiviningTuesday2023 γίνεται με στόχο την υποστήριξη των ασυνόδευτων ανηλίκων της Δομής Φιλοξενίας "Ανατολή" και την αγορά Χριστουγεννιάτικων δώρων για τα 40 παιδιά της δομής.

Σύντομη περιγραφή της δράσης

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, και στο δυτικό κόσμο τα παιδιά συνηθίζουν να λαμβάνουν δώρα από γονείς, συγγενείς και φίλους.

Η πραγματικότητα είναι διαφορετική για πολλά παιδιά, όπως και για τα ασυνόδευτα παιδιά που διαμένουν σε Κέντρα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, τα οποία βρίσκονται στην Ελλάδα σε ένα πλαίσιο διαφορετικό από αυτό της οικογένειας.

Στην Medin φροντίζουμε ασυνόδευτους ανήλικους 12-17 ετών, παρέχοντας στέγη, τροφή, ψυχοκοινωνική, ιατρική, νομική και εκπαιδευτική στήριξη.

Αυτά τα Χριστούγεννα μπορείτε να κάνετε ένα δώρο και σε αυτά τα παιδιά! Κάντε μια δωρεά (σε χρήμα ή σε είδος) μέσα από την ιστοσελίδα μας: www.medin.gr μέχρι τις 30 Νοεμβρίου!

Σύντομη Περιγραφή Φορέα

Σε έναν κόσμο όπου υπάρχουν ανισότητες, αδικία και βία, επιτακτική ανάγκη και υποχρέωση για όλους εμάς αποτέλεσε η υπεράσπιση του αυτονόητου, του δικαιώματος στη Ζωή και την Αξιοπρέπεια.

Κεντρικός στόχος μας είναι να συνδράμουμε ώστε να αντιμετωπιστούν βασικά προβλήματα επιβίωσης όπως η στέγαση, η σίτιση και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ατόμων και ομάδων που βρίσκονται σε ανάγκη.

Τη δεδομένη στιγμή, λειτουργούμε Δομή Φιλοξενίας με ασυνόδευτα παιδιά στην Αθήνα, υποστηρίζοντας την διαμονή τους σε συνεργασία με ψυχοκοινωνικό, εκπαιδευτικό, νοσηλευτικό προσωπικό και νομικό σύμβουλο.


Δείτε την ιστοσελίδα μας Σχετικό Facebook Page

Giving Tuesday Greece
Αναδεικνύουμε την γενναιοδωρία