Κατάστημα για αστέγους

Κατάστημα για αστέγους

Κατάστημα για αστέγους

Κατάστημα για αστέγους

Κατάστημα του Καθ' Οδόν.
Το Καθ' Οδόν ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα.

Σύντομη περιγραφή της δράσης

Σκοπεύουμε μέχρι τις γιορτές να νοικιάσουμε το κτήριο που βρίσκεται nextdoor από το κέντρο ημέρας μας και να είμαστε σε θέση να απασχολήσουμε ανθρώπους που ζουν σε αστεγία.
Αναζητούμε 500 ανθρώπους που θα είναι σε θέση για μια φορά να μας δώσουν 20 ευρώ ώστε αυτό το έργο να πάρει σάρκα και οστά. Ώστε αυτό το έργο να μπορέσει να γίνει πραγματικότητα
Εσείς είστε που στηρίζετε τις κατοικίες
Εσείς είστε που στηρίζετε το κέντρο ημέρας
Και όλοι εμείς μαζί μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα κατάστημα!

Μπορείτε να κάνετε τις δωρεές με τον παρακάτω τρόπο!
  
Eurobank
IBAN: GR2202606400000860200239551
Αρ. λογ/μού: 0026.0640.86.0200239551
ΚΑΘ ΟΔΟΝ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  
Viva Wallet
ΙΒΑΝ : GR8470100000000256993083726
BIC / SWIFT : VPAYGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : Καθ΄Οδόν ΑΜΚΕ
 
PayPal
contact@ontheway.gr
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Βάλτε το όνομά σας στο αντίστοιχο πεδίο για να μπορέσει να εκδοθεί η απόδειξη δωρεάς ΚΑΙ συμπληρώστε ως αιτιολογία «Καθ Οδον / On the Way».

Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την δράση: https://ontheway.gr/katastima-toy-kath-odon/

Κατάστημα για αστέγους

Σύντομη Περιγραφή Φορέα

Το Καθ΄Οδόν είναι ένας Χριστιανικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που έχει στο κέντρο του την αγάπη, τον σεβασμό και μια ανοιχτή αγκαλιά για κάθε έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε κατάσταση αστεγίας.

Οι πρώτες δράσεις μας ανάμεσα στους αστέγους στο κέντρο της Αθήνας ξεκίνησαν το Φθινόπωρο του 2018. Το μικρό πακέτο φροντίδας που προσφέραμε στους ανθρώπους που βρίσκαμε στο δρόμο δεν είχε σκοπό να τους σώσει, αλλά να τους θυμίσει ότι δεν είναι μόνοι.

Σύντομα, η καταγραφή των δομών και των ήδη υπαρχόντων οργανισμών που ασχολούνται με τους άστεγους συνανθρώπους μας ήταν εκείνη που μας βοήθησε να δούμε τί είναι αυτό που λείπει έτσι ώστε να το κάνουμε.

Σήμερα, το Καθ΄Οδόν βοηθάει τους φίλους του να τακτοποιήσουν τα δημόσια έγγραφά τους (εφορία), να επανεκδώσουν την χαμένη τους ταυτότητα και να εξετάσουν την πιθανότητα εύρεσης εργασίας. Συμπληρωματικά, τους προσφέρει πρωινό και τους επισκέπτεται εκεί που ζουν τρεις φορές την εβδομάδα


Δείτε την ιστοσελίδα μας Σχετικό Facebook Page

Giving Tuesday Greece
Αναδεικνύουμε την γενναιοδωρία