Επίπλωση για την 1η ΣΥΔ του ΠΕΚ/ΑμεΑ

Επίπλωση για την 1η ΣΥΔ του ΠΕΚ/ΑμεΑ

Επίπλωση για την 1η ΣΥΔ του ΠΕΚ/ΑμεΑ

Σύντομη περιγραφή της δράσης

Το ΠΕΚ/ΑμεΑ, έπειτα από χρόνια προσπαθειών, ιδρύει την 1η του Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, στην καρδιά της πόλης. Το κτίριο, το οποίο θα φιλοξενεί τέσσερις ενήλικες με νοητική αναπηρία, αποκτήθηκε από δωρεά ιδιώτη.
Οι εργασίες ανακαίνισης έχουν ήδη ξεκινήσει! Προκειμένου η ΣΥΔ να αρχίσει τη λειτουργία της, χρειαζόμαστε την πλήρη επίπλωση του χώρου: κρεβάτια, κομοδίνα, γραφεία, καναπέδες, πολυθρόνες, τραπέζι και καρέκλες, βιβλιοθήκες, καθώς και λευκά είδη, π.χ. κουρτίνες, κλινοσκεπάσματα κτλ.
Βοηθήστε μας να φτιάξουμε μαζί το νέο τους σπίτι!

Ο νέος χώρος του ΠΕΚ/ΑμεΑ θα αποτελεί τη μόνιμη κατοικία τεσσάρων ενηλίκων με νοητική αναπηρία όταν η οικογένειά τους δεν υπάρχει ή δεν μπορεί να τους προσφέρει τη δια βίου προστασία που χρειάζονται.

Ενισχύστε και εσείς την προσπάθειά μας:

-          Προσφέροντας τα είδη που έχουμε ανάγκη

-          Πραγματοποιώντας κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, σημειώνοντας στην αιτιολογία το κείμενο «ΣΥΔ Giving Tuesday». Μην ξεχάσετε το ονοματεπώνυμό σας! Θα το χρειαστούμε για να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς

Alpha Bank:  IBAN GR60 0140 4840 4840 0200 2005 399

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας: IBAN GR6001107020000070275182189 

Δικαιούχος: Πειραϊκή Ένωση Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρία

Επίπλωση για την 1η ΣΥΔ του ΠΕΚ/ΑμεΑ

Σύντομη Περιγραφή Φορέα

Το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Ενήλικες με Νοητική Υστέρηση ΠΕΚ/ΑμεΑ ιδρύθηκε από την Πειραϊκή Ένωση Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρία το 1997. Εδρεύει στον Ταύρο Αττικής και εξυπηρετεί έως 35 ενήλικες με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες.


Δείτε την ιστοσελίδα μας Σχετικό Facebook Page

Giving Tuesday Greece
Αναδεικνύουμε την γενναιοδωρία