Εθελοντική δράση των εργαζομένων του Ομίλου V Group για προσφορά αγαθών στα παιδιά που φιλοξενεί η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμήν»

Εθελοντική δράση των εργαζομένων του Ομίλου V Group για προσφορά αγαθών στα παιδιά που φιλοξενεί η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμήν»

Εθελοντική δράση των εργαζομένων του Ομίλου V Group για προσφορά αγαθών στα παιδιά που φιλοξενεί η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμήν»

Προσφέρουμε βιβλία και παιχνίδια στα παιδιά και γεμίζουμε αγάπη το σπίτι του Καλού Ποιμένα εν όψει των Εορτών

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου V Group, εμπνεόμενοι από το αίσθημα της αλληλεγγύης και της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο και, κυρίως στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, αποφάσισαν, με αφορμή το #GivingTuesday, το παγκόσμιο κίνημα γενναιοδωρίας που απελευθερώνει τη δύναμη των ανθρώπων και των οργανώσεων ώστε να μεταμορφώσουν τις κοινότητές τους και τον κόσμο τους, να προσφέρουν βιβλία και παιχνίδια στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμήν», η οποία φιλοξενεί 26 παιδιά.

Σύντομη περιγραφή της δράσης

Ο Όμιλος V Group στηρίζει και προάγει τις εθελοντικές δράσεις των εργαζομένων του, οι οποίοι ασπάζονται τις αξίες και την αποστολή του για διαρκή προσφορά στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται. Οι εργαζόμενοι του Ομίλου, θεωρούν πρωταρχικής σημασίας τη συμμετοχή σε δράσεις που προωθούν την εταιρική κουλτούρα και προάγουν την ευημερία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, λειτουργώντας ως πρότυπο για το ευρύτερο επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον, το οποίο επιθυμούν να επηρεάζουν θετικά και να εμπνέουν με τη φιλοσοφία και τις πράξεις τους.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της μεγαλύτερης ημέρας γενναιοδωρίας στον κόσμο και με το σύνθημα «Ενωμένοι Προσφέρουμε», ο Όμιλος συμμετέχει στη δράση Giving Tuesday 2022, συγκεντρώνοντας και παραδίδοντας βιβλία και παιχνίδια στα παιδιά και τους εφήβους που φιλοξενεί ο «Καλός Ποιμήν», ως μία έκφραση αγάπης και αλληλεγγύης εν όψει του εορτασμού των Χριστουγέννων.

Η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν» ιδρύθηκε το 1955. Εποπτεύεται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και παρέχει φιλοξενία σε εγκαταλελειμμένα παιδιά.

Σύντομη Περιγραφή Φορέα

Ο Όμιλος εταιρειών V Group, αποτελεί έναν δυναμικό και διαρκώς αναπτυσσόμενο Όμιλο εταιρειών στους τομείς της Διαχείρισης Αποβλήτων, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και των Χρηματοοικονομικών Επενδύσεων.

Με ιδρυτή τον Βύρωνα Βασιλειάδη, ο Όμιλος V Group παρέχει εξαιρετικά καινοτόμες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες, ενώ παραμένει προσηλωμένος στα υψηλότερα πρότυπα ηθικής, υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και βιώσιμης ανάπτυξης.

Με πρωτοβουλία και δέσμευση του Ιδρυτή του Ομίλου, έχει συσταθεί το Ίδρυμα Ντέπυ Βασιλειάδη, το οποίο παρέχει σημαντική υποστήριξη στις τοπικές κοινωνίες και υλοποιεί δράσεις για την εκπαίδευση των παιδιών, την ευημερία των ζώων και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Με όραμα τη βιώσιμη ανάπτυξη και την αειφορία, οι εταιρείες του Ομίλου V Group – με κορυφαίες τις Antipollution, VEN Engineering και Green - επενδύουν στην πράσινη ενέργεια, στην ορθολογική διαχείριση των φυσικών πόρων, στην εναλλακτική διαχείριση και ενεργειακή αξιοποίηση των αποβλήτων και κατέχουν σήμερα ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς σε ένα άκρως ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Διαθέτοντας σημαντική εμπειρία στην υπεύθυνη περιβαλλοντική διαχείριση, ο Όμιλος αναπτύσσεται με προσήλωση στην καινοτομία και στη διαρκή βελτίωση, στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, στη μέριμνα για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων και συνεργατών, καθώς και στην υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών δίπλα στις οποίες δραστηριοποιείται.


Δείτε την ιστοσελίδα μας

Giving Tuesday Greece
Αναδεικνύουμε την γενναιοδωρία