Βάλε το αποτύπωμά σου!

Βάλε το αποτύπωμά σου!

Βάλε το αποτύπωμά σου!

Αναζητάμε 180 χρυσούς δωρητές που θα προσφέρουν από 1.000 ευρώ έκαστος!!!

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν.Ημαθίας και η καμπάνια
#Βάλε το αποτύπωμά σου! θέλουν να ευαισθητοποιήσουν το κοινό σχετικά με την ανάγκη ολοκλήρωσης της ανέγερσης του νέου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ στην Πατρίδα Βέροιας.
Για την αποπεράτωση του έργου απομένουν 180.000 ευρώ και αναζητάμε 180 χρυσούς δωρητές που θα προσφέρουν από 1.000 ευρώ έκαστος.

Σύντομη περιγραφή της δράσης

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Νομού Ημαθίας έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο τις εργασίες ανέγερσης του 2ου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ “Τα παιδιά της άνοιξης” στην Πατρίδα Βέροιας και η καμπάνια #Βάλε_το_αποτύπωμά_σου! θέλει να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με την ανάγκη της άμεσης ολοκλήρωσης της ανέγερσης και της λειτουργίας του.
Το 2ο Κ.Δ.Η.Φ. έρχεται να καλύψει της αυξανόμενες ανάγκες των ατόμων με αναπηρίες στο νομό Ημαθίας καθώς στο πρώτο Κ.Δ.Η.Φ. έχουν καλυφθεί όλες οι διαθέσιμες θέσεις ωφελουμένων. Ένα Κ.Δ.Η.Φ. έρχεται να παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεραπειών και υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας σε άτομα με αναπηρία βελτιώνοντας την καθημερινή ποιότητα της ζωής τους.
Το έργο της ανέγερσης σήμερα έχει ολοκληρωθεί κατά το 80% και για την αποπεράτωση του απομένει το σημαντικό ποσό των 180.000€. Αναζητούμε, λοιπόν, 180 Χρυσούς Δωρητές που θα προσφέρουν από 1.000€ έκαστος έως το τέλος του 2023 και θα επιταχύνουν την έγκαιρη και άρτια υλοποίηση του έργου αυτού.
#Βάλε_το_αποτύπωμά_σου! λοιπόν και όλοι μαζί μπορούμε να ανοίξουμε την πόρτα του νέου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» στην Πατρίδα Βέροιας.
Τα αποτυπώματα των Χρυσών Δωρητών θα τοποθετηθούν στην είσοδο του νέου Κ.Δ.Η.Φ. «Τα Παιδιά της Άνοιξης» στην Πατρίδα Βέροιας.

Τραπεζικός Λογαριασμός
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ: GR7001712110006211101712799

Μείνε κοντά μας

Facebook: https://www.facebook.com/childrenofspring
Instagram: https://www.instagram.com/tapaidia_tisanoixis/
Website: https://tapaidiatisanoixis.gr/

Στοιχεία επικοινωνίας:
Email: spring.children@yahoo.gr, info@tapaidiatisanoixis.gr
Τηλέφωνο: 2333027212

Βάλε το αποτύπωμά σου!
Βάλε το αποτύπωμά σου!

Σύντομη Περιγραφή Φορέα

Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν.Ημαθίας, Τα παιδιά της άνοιξης.

Ο σύλλογος μας ιδρύθηκε το 1984 και αποτελείται από γονείς και κηδεμόνες ατόμων με νοητική υστέρηση, αυτισμό, σύνδρομο Down, κινητικά προβλήματα, εγκεφαλική παράλυση.

Βασική μέριμνα του Συλλόγου μας αποτελεί η δράση υπέρ των δικαιωμάτων των ΑμεΑ και η κοινωνική ένταξη των ατόμων με αναπηρίες, από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του μέχρι και σήμερα, με διαρκώς αυξανόμενη δυναμική. Για την ίδρυση του Συλλόγου κινητήριο δύναμη αποτέλεσε ο προβληματισμός των γονέων σχετικά με την εκπαίδευση και την κατάρτιση των παιδιών τους μετά την ολοκλήρωση της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής.

Έτσι ο Σύλλογος μας αποφάσισε το 1990 την Ίδρυση του Κ.Δ.Η.Φ. - Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας – με την δυνατότητα φοίτησης πενήντα ατόμων με Ειδικές Ανάγκες το οποίο εδρεύει στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και εδώ και ένα χρόνο έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την ανέγερση του δεύτερου Κ.Δ.Η.Φ. στην Πατρίδα Βέροιας.


Δείτε την ιστοσελίδα μας Σχετικό Facebook Page

Giving Tuesday Greece
Αναδεικνύουμε την γενναιοδωρία