Αθλούμαστε κάνοντας το καλό

Αθλούμαστε κάνοντας το καλό

Αθλούμαστε κάνοντας το καλό

Κάθε επανάληψη μετράει

Η ομάδα του HIGGS συμμετέχει στην Giving Tuesday πραγματοποιώντας αθλητικές ασκήσεις για όλον τον μήνα Νοέμβριο. Εάν σας εμπνέει η δράση μας, μπορείτε να την "υιοθετήσετε" και εσείς και να την προσαρμόσετε στις ανάγκες του φορέα σας.

Σύντομη περιγραφή της δράσης

Η ομάδα του HIGGS φοράει τα αθλητικά της και από την Τρίτη 19 Οκτωβρίου μέχρι και την Τρίτη 30 Νοεμβρίου πραγματοποιεί κοιλιακούς, ραχιαίους, ασκήσεις pilates, «καθισματάκια», push ups, βολές στην μπασκέτα της αυλής της και ποδηλατικά χιλιόμετρα.

Κάθε επανάληψη των ασκήσεων θα καταγράφεται από την προπονήτρια της ομάδας καθ’ όλη την διάρκεια της δράσης. Το σύνολο των επαναλήψεων της ομάδας θα μετατραπεί, κατά αναλογία, σε συμβουλευτικές ώρες οι οποίες θα διατεθούν δωρεάν από την ομάδα του HIGGS σε μία ΜΚΟ της χώρας.

Η ΜΚΟ θα επιλεχθεί μέσα από κλήρωση.

Για να λάβει μέρος μια ΜΚΟ στη διαδικασία θα χρειαστεί να αναρτήσει στη σελίδα της στο Facebook μία φωτογραφία από μέλος της ομάδας της που πραγματοποιεί μία αθλητική άσκηση (δεν είναι απαραίτητο να φαίνεται το πρόσωπο του συμμετέχοντα), σημειώνοντας τα hashtags #GivingTuesday #HIGGS και να αποστείλει το σχετικό link της ανάρτησης στο info@givingtuesday.gr μέχρι και την Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021, 17.00.

Την 1η Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση ανάμεσα στις ΜΚΟ που θα έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλες τις ΜΚΟ (ΑΜΚΕ, Σωματεία, Σύλλογοι). 

Συμβάλλουμε στον Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης 3 - Καλή Υγεία και Ευημερία 

SDG 3 - Good Health & Wellbeing 

Αθλούμαστε κάνοντας το καλό
Αθλούμαστε κάνοντας το καλό

Σύντομη Περιγραφή Φορέα

Το HIGGS |Higher Incubator Giving Growth & Sustainability| αποτελεί μια πρωτοβουλία με στόχο την ενδυνάμωση μη κερδοσκοπικών οργανώσεων |ΜΚΟ| που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, μέσα από εκπαιδευτικά και υποστηρικτικά προγράμματα και δράσεις που πραγματοποιούνται στη σταθερή και μόνιμη δομή των εγκαταστάσεών του.

Στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας, και στον τρόπο που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε όλες μας τις δράσεις και τα προγράμματα, βρίσκονται οι αρχές της φιλανθρωπίας, της αλληλεγγύης, της συνεργασίας και της εμπιστοσύνης.

Όραμά μας είναι το HIGGS να αποτελέσει ένα φάρο δημιουργίας και ανοιχτού διαλόγου που θα προωθεί τη συνεργασία και την καινοτομία στο χώρο των ΜΚΟ, και θα αποτελεί ένα σημείο συνάντησης όλων των ενδιαφερόμενων μερών, τόσο κυριολεκτικά όσο και συμβολικά.


Δείτε την ιστοσελίδα μας Σχετικό Facebook Page

Giving Tuesday Greece
Αναδεικνύουμε την γενναιοδωρία