Ένα βαν για το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Ένα βαν για το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Ένα βαν για το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά βαν

Για δέκα μέρες θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα επικοινωνιακά μας κανάλια όπως και την ευκαιρία που μας δίνει η διοργάνωση του GivingThuesday για να γνωστοποιήσουμε την προσπάθεια που κάνουμε για τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ενός οχήματος μεταφοράς για παιδιά και εφήβους με αυτισμό.

Σύντομη περιγραφή της δράσης

Πιστεύουμε ότι όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στην εκπαίδευση και τη θεραπεία. Έτσι και τα δικά μας παιδιά έχουν ανάγκη για ασφαλή μεταφορά από και προς το σπίτι τους, δίχως να δυσκολεύουν τους γονείς τους και δίχως να χάνουν ώρες θεραπειών και εκπαίδευσης εξαιτίας της δύσκολης μετακίνησης. Και τα παιδιά με αυτισμό έχουν δικαίωμα στην βόλτα στο πάρκο, στην εκδρομή, στην μεταφορά τους σε χώρους άθλησης και πολιτισμού.
Και εσείς μπορείτε να μας βοηθήσετε ανάλογα με την δυνατότητά σας. Όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε να αποκτήσουμε ένα βαν μεταφοράς για τα 90 παιδιά και εφήβους με αυτισμό του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου.
Είστε μαζί μας; Είμαστε μαζί;

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλους τους τρόπους που μπορείτε να υποστηρίξετε την δράση μας! 

  

Ένα βαν για το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Σύντομη Περιγραφή Φορέα

Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου (Κ.Π.Ε), είναι Αστική μη Κερδοσκοπική
Eταιρεία, ιδρύθηκε το Μάρτιο του 1996 και εδρεύει στη Χίο.
Σκοπός του Κέντρου είναι η ανάπτυξη και παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας, στο πνεύμα της κοινωνικής και κοινοτικής ψυχιατρικής: πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση, θεραπευτική αντιμετώπιση, ερευνητική μελέτη,
σχεδιασμός και εφαρμογή προγραμμάτων δημόσιας υγείας, αγωγή – ευαισθητοποίηση της κοινότητας.
Παράλληλα, το Κέντρου στοχεύει στο σχεδιασμό και την υλοποίηση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων για επαγγελματίες και ειδικούς ψυχικής Υγείας και Ειδικής Αγωγής.


Δείτε την ιστοσελίδα μας Σχετικό Facebook Page

Giving Tuesday Greece
Αναδεικνύουμε την γενναιοδωρία