Ένα βαν για το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Ένα βαν για το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Ένα βαν για το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά βαν

Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου τρέχει μία καμπάνια για να καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό που απαιτείται για την αγορά ενός βαν μεταφοράς για τους ωφελούμενούς μας, παιδιά, εφήβους και νεαρούς ενήλικες με αυτισμό, στην Αττική. Το βαν είναι μια πραγματική ανάγκη για την ασφαλή μεταφορά τους από και προς το σπίτι τους, για να μην χάνουν θεραπείες και να βοηθηθούν και οι γονείς τους. Τα παιδιά μας είναι χαμηλής και μέσης λειτουργικότητας αυτιστικά άτομα που συνήθως αντιμετωπίζουν και κινητικές δυσκολίες.
Παράλληλα, με το βανάκι θα μπορέσουν να συμμετάσχουν και σε αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, να βγουν έξω από το Κέντρο και να κοινωνικοποιηθούν, με στοχευμένες δράσεις και επισκέψεις.

Σύντομη περιγραφή της δράσης

Οι δράσεις μας περιλαμβάνουν το ξετύλιγμα μία καμπάνιας που θα τρέχει τον μήνα Νοέμβριο, στο πλαίσιο του GivingTuesday.
H καμπάνια μας σκοπό έχει να γνωρίσει στο κοινό την ανάγκη της απόκτησης του βαν και τους τρόπους που ο κάθε ευαισθητοποιημένος πολίτης και εταιρεία μπορεί να συμβάλει με την προσφορά του.
Η καμπάνια μας περιλαμβάνει αποστολή newsletters, δημοσιεύσεις στην ιστοσελίδα μας, αποστολή δελτίο τύπου και δημοσίευση της δράσης σε φιλικά και συνεργαζόμενα μέσα ενημέρωσης, αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου (facebook, twitter, instagram, likedin, youtube). Παράλληλα, για τον σκοπό θα προβληθεί και θα δημοσιευτεί σχετικό βίντεο.

Η καμπάνια μας τρέχει στην ιστοσελίδα μας και μπορείτε να δείτε που έχουμε φτάσει, ποιοι μας έχουν βοηθήσει και περισσότερες λεπτομέρειες για τον σκοπό μας.
Δείτε τα εδώ: Ένα βαν για το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Ένα βαν για το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Σύντομη Περιγραφή Φορέα

Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου διατηρεί 6 δομές σε Χίο και Αθήνα. Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε την μεγαλύτερη μη κερδοσκοπική εταιρεία στην Ελλάδα με έδρα στην περιφέρεια και μάλιστα στο ακριτικό νησί της Χίου. Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική, εμπνευσμένη από το πνεύμα της Κοινωνικής – Κοινοτικής Ψυχιατρικής, συμβάλει στην ψυχιατρική μεταρρύθμιση στην Ελλάδα.


Δείτε την ιστοσελίδα μας Σχετικό Facebook Page

Giving Tuesday Greece
Αναδεικνύουμε την γενναιοδωρία