Καμπάνια AnatoliaCollegeGivingTuesday2023

Καμπάνια AnatoliaCollegeGivingTuesday2023

 Καμπάνια AnatoliaCollegeGivingTuesday2023

Το Κολλέγιο Ανατόλια ενώνει για ακόμη μία φορά τις δυνάμεις του και συμμετέχει, για 4η συνεχή χρονιά, στο GivingTuesday, το παγκόσμια κίνημα γενναιοδωρίας!

Φέτος, συμμετέχουμε για 4η συνεχή χρονιά στο GivingTuesday, με σκοπό να συγκεντρώσουμε 500 δωρεές έως και τις 28 Νοεμβρίου, να «ξεκλειδώσουμε» έτσι όλο το ποσό των $25,000, ευγενική προσφορά των Εφόρων μας και να μπορέσουμε να προσφέρουμε μία εξαετή υποτροφία σε έναν άξιο μαθητή ή μία άξια μαθήτρια στη μνήμη του George Bissell, ενός από τους μακροβιότερους Εφόρους και μεγάλου ευεργέτη του Κολλεγίου Ανατόλια.

Σύντομη περιγραφή της δράσης

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το Κολλέγιο Ανατόλια συμμετέχει στο παγκόσμιο κίνημα γενναιοδωρίας GivingTuesday!
Φέτος, αφιερώνουμε το #GivingTuesday2023 στη μνήμη του George Bissell, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Ο George Bissell υπήρξε μία εξέχουσα προσωπικότητα μεταξύ των Εφόρων του Ανατόλια, καθώς και ένας από τους μεγαλύτερους ευεργέτες του, ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στο να βοηθάει τους συνανθρώπους του μέσα από την εκπαίδευση.
Ο φετινός μας στόχος είναι, επομένως, πιο σημαντικός από ποτέ, καθώς τιμούμε ένα ξεχωριστό μέλος της οικογένειας του Ανατόλια και, μένοντας πιστοί στην «κληρονομιά» του George Bissell, προσφέρουμε σε έναν άξιο μαθητή ή σε μία άξια μαθήτρια μία ευκαιρία ζωής, μέσα από τη δυνατότητα φοίτησης στο Κολλέγιο Ανατόλια με μια εξαετή υποτροφία.
Φέτος, το Giving Tuesday ολοκληρώνεται στις 28 Νοεμβρίου 2023.
Από σήμερα και έως τις 28 Νοεμβρίου 2023 ενώνουμε, για ακόμη μια φορά, τις δυνάμεις μας και κάνουμε το καλό προσφέροντας ο καθένας και η κάθε μία ό,τι ποσό μπορούμε προκειμένου να συγκεντρώσουμε το απαραίτητο ποσό για μία εξαετή υποτροφία στο Anatolia High School.

Το 2020, το 2021 και το 2022 κάναμε όλες και όλοι μαζί τη διαφορά και μέσα σε λίγες μέρες συγκεντρώσαμε αρκετές δωρεές, έτσι ώστε, χάρη στη συγκινητική υποστήριξη όλων σας –μαθητριών και μαθητών, αποφοίτων, γονέων και μελών του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού του Κολλεγίου Ανατόλια-, μπορέσαμε να προσφέρουμε ήδη τρεις εξαετείς υποτροφίες!

Φέτος, και πάλι με την πολύτιμη συνεισφορά των Εφόρων μας, πάμε να κάνουμε και πάλι τη διαφορά και να πιάσουμε τον στόχο των 500 δωρεών από σήμερα και μέχρι τις 28 Νοεμβρίου 2023!

Πραγματοποιήστε και εσείς μία δωρεά. Από σήμερα μέχρι και τις 28 Νοεμβρίου 2023, πατήστε εδώ για να συνεισφέρετε κι εσείς, βοηθώντας μας να επιτύχουμε τον στόχο μας! https://anatolia.edu.gr/el/dwrees-sto-anatolia/dwrees-online

Μην ξεχνάτε ότι η κάθε δωρεά είναι σημαντική. Η συμμετοχή σας είναι αυτή που μετράει περισσότερο!

Σύντομη Περιγραφή Φορέα

Το Κολλέγιο Ανατόλια είναι ένα ιδιωτικό, μη-κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα και ένα από τα παλαιότερα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του, τo 1886, στη Μερζιφούντα της Μικράς Ασίας, το Κολλέγιο Ανατόλια έχει ως στόχο την προσφορά ποιοτικής εκπαίδευσης ενώ φημίζεται για τις προοδευτικές προσεγγίσεις και μεθόδους του στο θέμα της διδασκαλίας και της μάθησης. Η ταυτότητα και η κληρονομιά του Κολλεγίου Ανατόλια είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τη δέσμευσή του να παρέχει σε ταλαντούχους μαθητές και ταλαντούχες μαθήτριες με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες βοήθεια με τη μορφή υποτροφιών. Από την ίδρυση του πρώτου σχολείου του στη Θεσσαλονίκη το 1924, το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολλεγίου Ανατόλια έδωσε την ευκαιρία σε περισσότερους από 1.000 μαθητές και μαθήτριες να φοιτήσουν στο Κολλέγιο Ανατόλια με πλήρη υποτροφία διδάκτρων και σε περισσότερους από 500 μαθητές και μαθήτριες από όλα τα μέρη της Ελλάδας να φοιτήσουν με πλήρη υποτροφία ως οικότροφοι.


Δείτε την ιστοσελίδα μας Σχετικό Facebook Page

Giving Tuesday Greece
Αναδεικνύουμε την γενναιοδωρία