Καμπάνια Anatolia College Giving Tuesday 2022

Καμπάνια Anatolia College Giving Tuesday 2022

 Καμπάνια Anatolia College Giving Tuesday 2022

Το Κολλέγιο Ανατόλια ενώνει για ακόμη μία φορά τις δυνάμεις του και συμμετέχει, για τρίτη συνεχή χρονιά, στο GivingTuesday, το παγκόσμια κίνημα γενναιοδωρίας!
Από τις 15 και έως τις 29 Νοεμβρίου 2022 ενώνουμε, για ακόμη μια φορά, τις δυνάμεις μας και κάνουμε το καλό προσφέροντας ο καθένας και η κάθε μία ό,τι ποσό μπορούμε προκειμένου να συγκεντρώσουμε το απαραίτητο ποσό για μία εξαετή υποτροφία στο Anatolia High School.

Σύντομη περιγραφή της δράσης

Το 2020, εν μέσω πανδημίας, κάναμε όλες και όλοι μαζί τη διαφορά και μέσα σε λίγες μέρες συγκεντρώσαμε περισσότερες από 800 δωρεές. Έτσι, χάρη στις αρχικές δωρεές των Εφόρων μας, που επιβράβευσαν όσες δωρεές συγκεντρώσαμε με το ποσό των $25,000, και στη συγκινητική υποστήριξη αποφοίτων, γονέων, μαθητών και μαθητριών αλλά και πολλών μελών του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού του Κολλεγίου Ανατόλια, μπορέσαμε να προσφέρουμε μία εξαετή υποτροφία σε έναν άξιο μαθητή με περιορισμένα οικονομικά μέσα.
Το 2021, καταφέραμε και πάλι, χάρη και στη στήριξη ολόκληρης της κοινότητάς μας, να ξεπεράσουμε κατά πολύ τον στόχο και να προσφέρουμε μία ακόμη εξαετή υποτροφία. Έτσι, τον Σεπτέμβριο του 2022, χάρη στη δύναμη της δικής σας συλλογικής προσπάθειας, καλωσορίσαμε και τον δεύτερο GivingTuesday υπότροφο μαθητή μας στο campus!

Στόχος μας είναι μέχρι και τις 29 Νοεμβρίου 2022, να συγκεντρώσουμε τουλάχιστον 500 δωρεές! Κάθε δωρεά είναι σημαντική και ακόμη και €5 μπορούν να κάνουν τη διαφορά!

Κάθε φορά που συμπληρώνονται 100 δωρεές (συμμετοχές), θα προστίθενται $5,000, προσωπικές δωρεές των Εφόρων του Κολλεγίου Ανατόλια, στο συνολικό ποσό. Πάμε όλοι μαζί να πιάσουμε τον στόχο και να μπορέσουμε να «ξεκλειδώσουμε» όλο το ποσό των $25,000!

Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρώσουμε από τις δωρεές που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του #AnatoliaGivingTuesday2022, θα διατεθεί στην προσφορά μίας εξαετούς υποτροφίας σε έναν άξιο μαθητή ή μία άξια μαθήτρια.

Σύντομη Περιγραφή Φορέα

Το αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια είναι ένας μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με μακρά παράδοση και προσφορά σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Ιδρύθηκε το 1886 στη Μερζιφούντα του Πόντου και το 1924 εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ταυτισμένο με την αριστεία, τις πρωτοποριακές εκπαιδευτικές δράσεις και το υψηλό διδακτικό επίπεδο το Κολλέγιο Ανατόλια έχει αναδειχθεί σε εκπαιδευτικό κέντρο με πανελλήνια και διεθνή αναγνώριση.


Δείτε την ιστοσελίδα μας Σχετικό Facebook Page

Giving Tuesday Greece
Αναδεικνύουμε την γενναιοδωρία